Digitale produksjoner

Digitale produksjoner

Ønsker du å gjennomføre et møte, konsert eller seminar digitalt kan vi hjelpe deg med det.

Smittevernsreglene tillater 5 personer foran kamera i tillegg til produksjonspersonell.

Hos oss kan du få hjelp til hele din digitale produksjon

Vi har personell, utstyr og lokaler til å gjennomføre alt fra små enkle møter til store seminarer, konferanser og konsertproduksjoner. 

På Sentralen har vi lokaler i forskjellige størrelser som vi kan skreddersy til din digitale produksjon. 

Vi har alt av teknisk personell på huset som gjør at du slipper å forholde deg til andre enn oss på Sentralen. Vi har egne innspillingsledere, videoprodusenter og eget kamerateam som gjør opptak og redigerer, i tillegg at vi bruker de dyktigste lys- og lydteknikerne i bransjen. Vi kan hjelpe dere med alt fra tidlig planlegging til publisering og lagring.

Du leier en av våre saler, produksjonsrom eller møterom, hvor vi hjelper deg å sette opp et studio eller scene. Vi har nå gjennomført digitale produksjoner i alle våre lokaler, og samtlige egner seg veldig godt til denne typen produksjoner også. 

Publisering

Hos oss kan du både strømme direkte på nettet, eller gjøre opptak som kan publiseres i egne kanaler senere, som YouTube eller Facebook. Hvis du ønsker, kan vi publisere for deg. 

I samarbeid med Garnes Data har vi på Sentralen utviklet vår egen publiseringskanal. Om du ønsker, kan denne kanalen brukes til publisering av ditt digitale innhold, enten åpent tilgjengelig eller bak betalingsmur.

Pakkepriser

For å gjøre det enklere for deg, har vi satt sammen pakkepriser med oversikt over priser på tillegstjenester. 

Ønsker du mer informasjon, eller å lage en digital produksjon hso oss kontakt oss på booking@sentralen.no, eller ring 22 47 25 00. 

Våre saler