Møterom 301-304

Kapasitet: 5 personer

Størrelse: 25 - 30 m2

I våre møterom kan man holde møter, seminar, kurs, pop-up kontor, festivalkontor, filmvisning, workshop eller lignende. Rommene er fleksible, romslige og mulige å tilpasse.

Møterommene kan leies på times- og dagsbasis. Ta kontakt for tilgjengelighet og priser på booking@sentralen.no eller trykk på knappen nederst på siden.

Alle våre møterom er selvbetjente og ubemannet om du ikke velger en av våre fire møteromspakker.

Teknikk:

Møterommene har 60’’ TV-skjerm med tilkobling til PC/Mac via HDMi-kabel, og gratis trådløst nettverk. 

Servering:

Vi kan nå tilby servering i møterommene for alle møter med fem eller flere deltakere. Alle møtepakker inkluderer kaffe, te og vann – med påfyll i løpet av dagen. I tillegg kan vi servere frukt, cookies og lunsj som en del av møtepakken – også lunsj i restauranten. Møteromsverten kan også ta bestilling på annen drikke, bakervarer og lignende ved valg av møtepakker. Kontakt booking på booking@sentralen.no for mer informasjon.

Dere er også velkommen til å ta med det dere ønsker fra kafeteriaen opp på møterommet. Dette kan forhåndsbestilles slik at det står klart for til dere i kafeteriaen på ønsket tidspunkt. Ta kontakt med booking@sentralen.no.

Adkomst:

Møterommene ligger i andre etasje, adkomst via både heis og trapper i Vinterhagen. Nærmeste inngang er hovedinngangen i Øvre Slottsgate 3. 

Fasiliteter: 

  • Toaletter finnes nærliggende i samme etasje.
  • Møterommene har dagslys fra vinduer mot bakgården mellom oss og Legeforeningen, og glassvegg med gardin mot adkomstgangen.
  • Alle våre møterom har styreromsoppsett som standard møblering.
  • Møterommene inkluderer flippover med papir og tusjer, men vi kan også sette inn whiteboard om det er ønskelig.

 

I møterom 302 har vi mulighet til å montere web-kamera, om dere ønsker å for eksempel holde an Skype-samtale. 

Vurderer du å bestille møterom, eller lurer du på noe? Skriv til oss på booking@sentralen.no eller ring oss på 22 47 25 00! Du kan også bestille rommet direkte ved å trykke på knappen under.