Dansende kvinne med rosa filter

TA PLASS - Kvinnedagen på Sentralen!

8. mars smeller det i Marmorsalen på Sentralen! Klubb TA PLASS inviterer til fest på kvinnedagen med fullt program fra morgen til kveld.

Morning beat, yoga, breathwork, dans, klubb, og performances! Den 8. mars kan du oppleve et rikt fulldagsprogram hvor vi skal hedre hverandre, kvinnene som kom før oss og alle kvinnene som kommer etter.

Dagen starter klokken 07:00 med Morning Beat og Yoga. Frigjør hjernens naturlige "lykkekjemikalier" med dans og musikk frem til arbeidsdagen starter. For de av dere som ikke vil ende morgenen der, blir det yoga fra klokken 09:00 med Veronica Bergan. Les mer om Morning beat og Yoga her.

Er du klar for en kraftfull og helende reise? Fra 12:00 - 14:00 blir det Breathwork for indre kraft. Her kan du lære hvordan du kan bruke breathwork som et verktøy for å endre emosjonelle grunntilstander. Få kontakt med intuisjonen din, øk kreativiteten og åpne hjertet ditt for å øke selvfølelsen av takknemlighet og selvkjærlighet! Les mer om Breatwork for indre kraft her.

Før den offentlige markeringen starter kan du komme på en frigjørende danseopplevelse med Klubb TA PLASS fra klokken 16:30. Varm opp til toget med KroppsOrientert magi - en danseklasse skapt for at du skal bevege deg uten begrensninger. Klassen er åpen og gratis for alle! Ingen forkunnskaper nødvendig, ingen prestasjon - kun deg og din kropp! Les mer om KroppsOrientert magi her.

Fra 20:00 er det duket for en hyllest av 8. mars i Marmorsalen med Klubb TA PLASS. Det blir opptredener, DJs og overraskelser. Bli med oss inn i natten når vi sammen skal hedre hverandre, kvinner i alle former og uttrykk!

Program

07:00-09:00 - Morning beat med DJ Karina

09:00-10.00 - YOGA med Klubb TA PLASS og Veronica Bergan

12:00-14:00 - Breathwork for indre kraft

16:30-17:45 - KroppsOrientert Magi med Klubb TA PLASS

Detaljert program for kvelden kommer

20:00- 03:00 - Klubb TA PLASS: Opptredener, DJs og overraskelser

Alle arrangementene finner sted i Marmorsalen på Sentralen.

Bli med å gjøre kvinnedagen til en oppløftende fest for fellesskapet! Festen er så klart også åpen for alle menn og hen – for er det én ting vi ønsker oss, så er det et åpent samfunn med mangfold og samhold!

Uffda!

Her fant vi ingenting...

Prøv å søke på noe annet, eller tilbakestill filterene.