Folk fra Sentralen

26. mars lanserer vi Folk fra Sentralen. En digital folkemusikkfestival med det aller ypperste vi har av norsk tradisjonsmusikk i sin fulle bredde. 

Ett år har gått siden Christer Falck og hans kolleger i HES & Falck startet  Koronerulling i samarbeid med Sentralen.

Jonas Alaska var først ut, og i løpet av de neste ukene hadde 82 andre også fått strømmet sine konserter til det norske folk. 

Det ble samlet inn langt over 4,5 millioner kroner til slunkne artistkasser før givergleden avtok og veien gikk videre til prosjektene Big Dipper Sessions - hvor konserter ble til LP-er, hyllestkonserter, veldedighetskonserter og ikke minst Jazz fra Sentralen, den digitale jazzfestivalen som har gått sin seiersgang over hele verden.

Nå lanserer vi Folk fra Sentralen. En digital folkemusikkfestival med det aller ypperste vi har av norsk tradisjonsmusikk i sin fulle bredde. Fra solo hardingfele til stev i jazzdrakt. Fra avantgarde til popfolk. Fra masurka på trekkspill til folketoner på langeleik. Fra nord til sør, fra øst til vest.

Alle konsertene fra Folk fra Sentralen vil legges ut 26. mars og ligge ute til 11. april. Publikum vil både kunne kjøpe festivalpass og tilgang til enkeltkonserter.

Følgende artister spiller på Folk fra Sentralen:

Helene Bøksle  

Vilde og Inga

Susanne Lundeng Trio

Kjorstad Brothers

Karl Seglem og Håkon Høgemo

Østerlide

Gjermund Larsen Trio

Stian Carstensen med Elias Akselsen

Røynstrand/Garnaas

Nils Økland Band

Frode Haltli Avant Folk

Malmin

Anne Hytta solo

Benedicte Maurseth

Tord Gustavsen og Kim Rysstad