Ledig stilling

Arrangementskoordinator UNG – vikar

Vår arrangementskoordinator med ansvar for barne- og ungdomsarrangementer skal ut i permisjon, og vi trenger en dyktig og dedikert vikar til å fylle hennes rolle i perioden 01.02.2020 – 31.12.2020.

Sentralen i Kvadraturen i Oslo er møteplass, verksted og scene for kulturproduksjon og samfunnsinnovasjon. Sentralen har 8 saler og 14 møterom, og er arbeidsplass for over 400 mennesker fordelt på rundt 150 organisasjoner. Sentralen eies og drives av Sparebankstiftelsen DNB.

Sentralen hadde i 2018 over 2000 bookinger i salene, og 800 av disse var rettet mot målgruppen barn og unge. Det ble holdt over 3000 møter i møterommene.

Sentralen drives av en administrasjon på 12. I alle stillingene inngår hustjenester, slik at alle er aktive og synlige som husets vertskap. Dette inngår i alles vaktplan.

Arrangementskoordinator vil inngå i et arbeidslag sammen med arrangementsleder, teknisk leder, bookingkoordinator og to arrangementskoordinatorer. Laget jobber tett med SentralenMat som står for all servering.

Arrangementskoordinator UNG har et særskilt ansvar for å booke og koordinere arrangementer rettet mot barn og unge. Dette handler primært om å håndtere nye bookinghenvendelser, og følge opp ulike arrangører direkte i planlegging- og gjennomføringsfasen: Samle inn informasjon, kvalitetssikre behov og koordinere selve aktiviteten.

Ønskede egenskaper:

  • Erfaring fra arrangementsutvikling og –avvikling (planlegging og teknisk produksjon)
  • Erfaring fra eller kunnskap om formidling til målgruppa barn og unge

Vi tilbyr et års vikariat i 100% stilling i et trivelig og kompetent arbeidsmiljø. Ca 20% av arbeidstiden er knyttet til vertsskapsfunksjoner. Helgearbeid opptil 8 helger i året må påregnes, dette kompenseres ved avspasering. Det er gode forsikrings- og pensjonsordninger. Oppstart og betingelser etter nærmere avtale.

Vikariatet varer i perioden 01.02.2020 – 31.12.2020.

Søknadsfrist: 10. Desember 2019

For ytterligere informasjon om stillingen, kontakt oss:

Fungerende hussjef Alf-Magnus Reistad

900 34 343 / alf.magnus@sentralen.no

Arrangementskoordinator UNG Katrine Neerland Dodd

481 14 199 / ung@sentralen.no 

 

Søknad og CV sendes til: soknad@sentralen.no