Katrine Neerland ansatt som Arrangementskoordinator UNG

Katrine Neerland er ansatt som Arrangementskoordinator UNG på Sentralen og vil med det ha hovedansvar for å koordinere Sentralens satsning på kvalitetsarrangementer for barn- og ungdom.

Katrine har de siste årene jobbet med ungdom og konsertproduksjon i flere sammenhenger, bl.a. gjennom Barratt Dues studentfestival Fagerborgfestspillene, der hun har vært foreleser og veileder. Hun har tidligere vært daglig leder for Kvartettserien der hun jobbet mye med konsertseriens talentutviklingsprogram for unge strykekvartetter, og kommer nå fra sin stilling som prosjektleder for Crescendo, der hun har jobbet med å gi unge musikere best mulige rammer for karriereutvikling gjennom ulike mentorprogram.

Katrine har selv bakgrunn som musiker, og i tillegg til utøvende studier i Norge og England har hun utdanning innen kulturledelse fra Handelshøyskolen BI.

Vi er utrolig glade for at Katrine har takket ja til jobben som Arrangementskoordinator UNG og gleder oss til hun begynner i stillingen på Sentralen i september!