Nå ut med digitale produksjonspakker fra Sentralen

Nå ut med digitale produksjonspakker fra Sentralen 

Sentralen er vanligvis et levende hus som koker av folk og ulike aktiviteter fra morgen til kveld. Nå står det tomt, i likhet de fleste kontorer, kulturhus og møtesteder over hele landet. Tiden er nå inne for å se på nye metoder for å formidle ens virksomhet og budskap, og vi på Sentralen ønsker å legge til rette for at våre kunder kan nå ut med sin virksomhet på en trygg og profesjonell måte, med de føringene som kommer fra myndighetene og Folkehelseinstituttet. 

Vi har blitt kontaktet av flere miljøer som ønsker å formidle sin virksomhet digitalt. Det kan være en konsert, teaterforestilling, pressekonferanse, generalforsamling eller onlinekurs. Et av initiativene som har fått stor oppmerksomhet er Koronerulling som når ut til flerfoldige mennesker i deres stuer hver dag.  

Antall mulige produksjoner er enn så lenge svært begrenset, og vi følger myndighetenes føringer og råd med hensyn til smittefare. Det vil si at det vil være et tak på maks 5 personer totalt på hver produksjon, inkludert teknisk crew. Alt blir rengjort mellom hver produksjon og det skal være 2 meter avstand mellom alle som ferdes på huset.  

Sentralen er godt utstyrt med høykvalitets lyd- og lysutstyr, og kan dekke de aller fleste behov i forbindelse med konferanser og kulturarrangementer, og vi bruker noen av Oslos beste og mest erfarne lyd- og lysteknikere. Strømming og videodokumentasjon utføres i samarbeide med Millimedia. 

Vi har satt sammen 4 forskjellige produksjonspakker for salene Marmorsalen og Gymsalen. Disse to salene er lokalisert langt nok fra hverandre til at vi unngår unødvendig fysisk kontakt eller risikerer opphoping av mennesker. På Sentralen tar vi den nasjonale dugnaden for å bidra til å dempe smittefaren av Covid19 på det høyeste alvor. Når vi nå tilrettelegger for dette tilbudet er det dermed i tråd med alle retningslinjer fra offentlige myndigheter for å hindre smitte av viruset. 
Alt av kamera, mikrofoner og øvrig utstyr blir grundig renset før og etter hvert bruk, og det vil aldri være mer enn 5 personer i samme rom samtidig. 

Produksjonspakkene inneholder alt av teknikk og bemanning, og du kan lese spesifikasjoner for hver pakke lenger ned. 

Kontakt oss på booking@sentralen.no hvis dere har noe som dere ønsker å formidle.