Hjemmekontor et annet sted enn hjemme?

Hjemmekontor borte?

Mange har nok kjent på følelsen av et behov for skille privatliv og jobb. Enda flere har sikkert kjent på utfordringen med å konsentrere seg om arbeidet når man tilbringer arbeidsdagen ved kjøkkenbordet, gjerne sammen med hele familien. Samtidig er det ikke aktuelt å utsette seg for smittefare og man ønsker å følge myndighetenes retningslinjer ved å holde seg hjemme fra fra arbeidsplassen. 

Så hva kan man gjøre hvis man ikke kan gå på jobben, men trenger et avbrekk fra hjemmekontor? På Sentralen tilbyr vi nå våre flotte møterom som dagkontor for én person. Du får et luftig rom helt for deg selv sentralt i Oslo med masse bordplass. Rommet er utstyrt med stabilt trådløst nett, samt stor flatskjerm med høykvalitets videokonferanseutstyr som er kompatibelt med Teams, Zoom og andre digitale møteverktøy.

Kaffe og vann står klart på rommet ved ankomst. Vi kan dessverre ikke tilby noen annen servering, men du har lov å ta med deg egen mat.

Vi tar alle forbeholdsregler og forholder oss til myndighetenes retningslinjer for smittevern. Rommet låses opp fra en datamaskin i vår resepsjon og du forlater det uten å være i fysisk kontakt med noen av våre ansatte.

Tider:
Mandag til fredag 08-16
Pris: 495,- per dag


Kontakt oss på booking@sentralen.no hvis du er interessert i hjemmekontor på Sentralen!