Vintersmelt: Konsert & Jam

Vintersmelt: Konsert & Jam

18.00 Vinterhagen

Tilbake til program

Vinteren er her, men la oss smelte sammen i en musikalsk opplevelse! 
Vi er en gjeng musikere fra Oslo og omegn som spiller i ulike band med forskjellige uttrykk. Kveldens artister kommer til å opptre med 3-4 låter hver og vil gi publikum smakebiter på sitt repertoire.
Etter konserten vil det bli en liten jamsession hvor det blir mulighet til å slenge seg på for den som vil det. 

Konserten er gratis! 

Artister/Band:

J-RAM
Vokalist og gitarist Jon-Egil Ramslie har et rått og intenst uttrykk, og gjør egne tolkninger av kjente låter i tillegg til å skrive egne sanger. 

Jon-Egil Ramslie - Vokal/gitar


VILLA CORTADO
Villa Cortado byr på varierte musikalske øyeblikk med varme og formidlingsglede. Vi opptrer ofte på konferanser, firmafester eller i en helt annen sammenheng. Vårt repertoar spenner fra norske og svenske viser til pop, jazz og bossanova. Vi tilpasser innholdet til hvert enkelt arrangement, og er genuint opptatt av å skape et nært og meningsfullt møte med publikum.

Allister Kindingstad - Vokal
Turid Rivertz Vatne - Vokal
Jørgen Hals Todalshaug - Kontrabass
Brynjar Bøe - Gitar


THE NIEMTUS PROJECT
The Niemtus Project er et resultat av et resultat av Oslos spennende og unike jam-miljø. De består av Adama Janlo, vokal, Fermin Fortiz, bass, og Sondre Dyb Berg, keys. Denne trioen ble til etter at de tre musikerne flere ganger hadde møttes på jamsessions. De alle kommer fra forskjellig musikalsk bakgrunn, og til sammen ender dett opp i en unik sound hvor Adama`s egne låter og tekster står i fokus. De debuterte som gruppe i November 2019 på Nordic Black, med egen showcase på Open Mic. Navnet stammer fra Sondre Dyb Berg sin slekt, som nylig oppdaget at han hadde en polsk oldefar som utvandret til America fra Polen. Han bar navnet Joaeph Niemtus.

Adama Janlo - Vokal
Sondre Dyb Berg - Keys
Fermin Fortiz - Bass


DUOPLICITY
Duoplicity startet som en duo som som hovedsakelig spilte coverlåter i pop-rock sjangeren, men har etterhvert utvidet seg til å bli en kvintett med vokal, gitar, bass, keys, og fiolin (noen ganger også med perkusjon). Vi legger vekt på et åpent uttrykk som løfter frem gruppen i sin helhet såvel som solistiske innslag og soloer.

Lisbeth Larsen - Vokal
Brynjar Bøe - Gitar
Sondre Dyb Berg - Keys
Miriam Heen Skotland - Fiolin
Jørgen Hals Todalshaug - Kontrabass

Få også med deg