Utsolgt! // HørBar Julespesial: Kammerorkesteret med venner

Utsolgt! // HørBar Julespesial: Kammerorkesteret med venner

19.30 Marmorsalen

Tilbake til program

Det Norske Kammerorkester dekker sitt musikalske julebord sammen med Odd Nordstoga og Håkon Kornstad Trio, og lader opp til høytiden med utsøkt musisering av særegne juletoner og klassikere.

Kveldens program gir deg både gjenkjennelsens glede og spennende møte med nye klanger. På plass er naturligvis orkesterets egne musikere, både som kammergrupper og som fullt orkester, i et stemningsfylt lydunivers.
Hjertelig velkommen til å lytte, nyte og synge med!

OM KONSERTEN

- Hva skjer på HørBar Julespesial?
Kammerorkesterets nye konserttilbud HørBar presenterer klassisk musikk av ypperste kvalitet i mer uformell ramme. Det blir tre musikkdeler med to pauser underveis. Konserten er ferdig kl. 22, men du kan gjerne bli sittende – kanskje har du lyst til å slå av en prat med musikerne?

- Hvem kan du treffe 3. desember?
Du kan oppleve noen av landets fremste strykere fra Det Norske Kammerorkester med kunstnerisk leder Terje Tønnesen i spissen. Det blir også vakre julesanger fra Odd Nordstoga og Håkon Kornstad Trio – mye å glede seg til!

- Når starter konserten?
Dørene åpner kl. 19.00 og vi begynner med musikken først kl. 19.30.
Det er ikke nummererte plasser, så det kan være lurt å være tidlig ute for å få de beste plassene.

- Er det lov å ta med drikke i salen?
Baren finner du i salen, og den er åpen gjennom konserten slik at du kan ta med deg et glass og benke deg sammen med venner for å lytte.

- Når og hvor kan jeg kjøpe billetter?
Billettsalget er offisielt i gang på ticketmaster.no. Eller ta kontakt med oss på adm@kammerorkesteret.no så hjelper vi deg gjerne med billettkjøp.
Er du medlem av Klubb Klassisk? Da får du kjøpe rabatterte billetter til konserten med passordet ‘klubbklassisk’ og vise medlemskortet sammen med billettene ved inngangen. Det kan lønne seg å kjøpe billetter i god tid.

Kjøp billett

Få også med deg