Avlyst! The Monday People - Vinterkonsert

Avlyst! The Monday People - Vinterkonsert

16.00 Forstanderskapssalen

Tilbake til program

Denne konserten er dessverre avlyst, kjøpte billetter er refundert. Dersom du har ytterligere spørsmål, ta kontakt på post@sentralen.no


The Monday People er en a cappellagruppe bestående av seks profesjonelle sangere.

Julekonserten 2020 ble ikke avholdt som planlagt pga covid-19, men gruppa snur seg rundt og planlegger en heidundrandes vinterkonsert i februar. Det blir a capellasang av kjente og kjære låter, i både nye og gamle musikalske drakter - krydret med snasne dansetrinn og humor.

Gruppa ble startet i 2009 som et samarbeidsprosjekt, og består i dag av Anders Rydning, Anne Kine Lien, Lars Martin Sundell, Sara Sundøy Askvik, Simen Gloppen og Stine Aspebakken Linstad.

De har i løpet av de siste 11 årene bygget seg opp et stort sangrepertoar som inneholder alt fra Bach og Beatles til ABBA og Lady Gaga. Høsten 2010 arrangerte de sin første konsert, og siden har de holdt over femti konserter i blant annet Oslo, Bærum, Kongsvinger, Trysil, Kolbotn, Sarpsborg, Askim og Grimstad.


Obs! Salen er delt inn i 2 seksjoner av hensyn til smittevern; enkelt-seter og par-seter. Dersom du velger par-seter til deg og ditt følge, fordrer det at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon som utelukker krav om 1 meter avstand mellom dere.

Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjonen lagres i inntil 10 dager etter avholdt arrangement. Din informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Dørene åpner en halvtime før konsertstart

Velkommen til konsert - store og små!

Kjøp billett

Få også med deg