Teaterlørdag UNG - for babyer: Himmel og Hav

Teaterlørdag UNG - for babyer: Himmel og Hav

14.00 Gymsalen

Tilbake til program

Himmel og hav! Hva i all verden er dette? Er det hode eller hale? Er det fugl eller fisk? Er den pelsfuglen en løve eller kylling? Er det en sjøanemone med to hoder? En flyvende himmelfisk? 

Teater Fot sin forestilling Himmel og Hav handler om rare dyr og forvandlinger, og er skapt som en reise gjennom lag på lag av verdener.Sammen leter vi etter mellomrommene og smutthullene: Skjulte verdener som kan rulles ut, avdekkes, løftes opp eller forsvinne. Rare dyr som kan være menneskelige eller mekaniske. Mennesker som kan likne fugl eller fisk og musikk som kan berøre både himmel og hav. Forestillingen bruker både tullespråk, musikk og sang. Vi undrer oss sammen med barna over hvordan det var før alt ble til, og vi bruker fantasien til å dikte opp dyr som ikke finnes, men som kanskje har vært, og som i alle fall kan skapes i teatret! 

Passer barn i alder 0-2 år
Billetter: 100 kr pr. voksen (baby følger gratis med)

Teaterlørdag UNG produseres av Assitej Norge i samarbeid med Sentralen UNG og skal presentere scenekunst for barn og unge av høy kunstnerisk kvalitet. 


Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjonen lagres i inntil 10 dager etter avholdt arrangement. Din informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Obs! Dersom du bestiller 2 eller flere billetter blir du og ditt følge plassert sammen. Det fordrer at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon. Vil man sitte med avstand, må man kjøpe billettene separat.

Velkommen til Sentralen!

Kjøp billett

Få også med deg