Steelo & Th'Future

Steelo & Th'Future

19.00 Hvelvet

Tilbake til program

Musikal-i-teten presenterer forestillingen Steelo & Th’Future, skapt og skrevet av Kristina Wallace og Ida Wigdel. Kunstnerduoen Th’Line er kjent for sin spesielle timing der de balanserer lek/humor og alvor på engasjerende måter.

I Steelo & Th’Future spiller Wallace den karismatiske workshopholderen Steelo, en influenser fra Belgia som kjenner de viktige folka du bør ha en god tone med. Du blir trygt loset gjennom en feelgood økt, og får med deg en bit av framtiden. “Th’Future is scary, but also beautiful...eh?” 

Konfrontert av kapitalismen, sosiale medier og maktoverskridelser drar Th'Line fokuset på kropp og image til det ekstreme i arbeidene deres. Kompaniet er opptatt av å kunstneriskt utforske intrikate temaer som kan kjennes komplekse og vanskelige å snakke om. Det er nå litt over ett års siden #metoo var i media i Norge, og vi vil med forestillingen Steelo understreke viktigheten av å fortsette å synliggjøre problemstillinger knyttet til maktmisbruk og trakassering for at oppryddinger og strukturelle endringer kan skje. Forestillingen tar også opp hvordan man i dagens “scrolle”-samfunn ikke går i dybden på saker og smykker seg med name-dropping for å fremstå oppdatert og viktig. I Steelos tilfelle er det den populære tematikken miljøvennlighet og klima.

Hvor går humorens grenser?


Steelo: Kristina Søetorp Wallace

Rita (Steelo´s assistent) på lys og lyd: Ida Wigdel

Koreografi, konsept, lys, tekst, lyd, kostyme, foto: Th’Line (Kristina Søetorp Wallace og Ida Wigdel) 

Produsent: Caroline Blomqvist 

Th’Future: TBA


Varighet: ca. 1 time


Forestillingen er en del av festivalen Musikal-i-teten 2019. Dette er Nordens største musikkteaterfestival og arrangeres på Sentralen 13.-16. november. Tema for festivalen i år er humor; Hva er humor? Hvordan har humor utviklet seg gjennom tidene? Hvor går humorens grenser? Hva ler du av?

Få også med deg