Solitude barneworkshop!

Solitude barneworkshop!

14.00 Gymsalen

Tilbake til program

Har du et barn i alderen 5 – 6 år som kunne tenkt seg å være en del av en spennende konsertforestilling?

Det Norske Kammerorkester viser 28. september en veldig spennende konsertforestilling for barn. Forestillingen heter «Solitude» og er for barn i alderen 4 år og oppover.

Forestillingen handler om å finne ro i seg selv, glede i sitt eget selskap og inspirasjon i det vakre og rare. Den varer i ca 25 minutter og er visuelt veldig flott med vakre kostymer, lys og en scenografi laget av designstudenter i London. Den er helt uten ord/tekst, så den passer fint også for barn uten norskkunnskaper. Det er en solist (fiolin) og fem andre musikere med på scenen.

Som del av forestillingen skal noen barn være med på scenen i forestillingen helt på slutten, og vi kjører et eget opplegg for disse der de på forhånd er med på en liten workshop for å forberede dette. Barna får flotte kostymer med lys og selvlysende ansiktsmaling på forestillingene. De er da med på to forestillinger som spilles lørdag 28. september kl.12:00 og kl.14:00.  

Det trengs ingen danse-kunnskaper og hovedpoenget her er at alle barna som er med skal ha en positiv og morsom opplevelse!

Tider (det er viktig at barnet kan delta på alle oppsatte tider):

Lørdag 21. september kl.14:00 – 15:00, Workshop med barna og solist fra forestillingen.
Her finner barna frem til trolldansen sammen med to musikere fra forestillingen og barna får prøve litt selvlysende ansiktsmaling.

Lørdag 28. september:

kl. 10:30 Oppmøte

kl. 11:00 – 11:30 Generalprøve
Her får barna kostymer på og øver med lys, lyd røyk og alt som er.

Kl.12:00 og kl.14:00 Forestilling

Informasjon om påmelding: vennligst send en mail med navn på barnet og foresattes kontaktinformasjon til adm@kammerorkesteret.no

OBS: Begrenset antall deltakere, førstemann til mølla! 

Foto: Thor Brødreskift  

Få også med deg