Solitude

Solitude

12.00 Gymsalen

Tilbake til program

Solitude - en konsertforestilling for barn fra fire år og oppover!


Musikk av Jan Erik Mikalsen

Ingerine Dahl fiolin

Musikere fra Det Norske Kammerorkester


Gjennom den virtuose musikken til Jan Erik Mikalsen og en visuelt slående iscenesettelse, oppstår et eget opplevelsesrom som henvender seg til mange sanser. Scenografien, kostymene og lyssettingen skaper sammen med musikken et eget eventyrunivers som er minst like interessant og komplekst for voksne som for barn.

En av våre egne musikere, Ingerine Dahl står bak idéen og utviklingen av Solitude. Sammen med komponist og avgangselever fra Royal College of Art i London, har hun jobbet frem dette musikalske eventyret av en fiolinkonsert. Med seg på scenen har hun en strykekvintett og slagverk.

Stykket hadde sin premiere ved Festspillene i Bergen i 2017, og er en samarbeidsproduksjon mellom dem, Stavanger Konserthus og Det Norske Kammerorkester.

Det Norske Kammerorkester har fra starten i 1977 markert seg på den internasjonale konsertarena. Orkesteret har alltid lagt vekt på å presentere musikk fra egen tid som del av repertoaret, og bestiller og urframfører stadig nye verk av norske og utenlandske komponister. Orkesteret har sin egen konsertserie i Universitetets Aula i Oslo, og i tillegg spiller orkesteret i flere andre saler i og utenfor Oslo, og turnerer jevnlig i store deler av Norge.

Billetter koster 100 kr. per stk og kan bestilles på Ticketmaster.


Foto: Thor Brødreskrift

Få også med deg