Avlyst! Skrivekurs med Trude Marstein en novemberhelg

Avlyst! Skrivekurs med Trude Marstein en novemberhelg

10.00 P3

Tilbake til program

Velkommen til skrivekurs med Trude Marstein en novemberhelg på Sentralen

Det blir fokus på å utvikle gode «leseverktøy» for å kunne skrive bedre selv. For å kunne skrive godt, er det helt nødvendig å bli en mer bevisst leser. Vi vil derfor nærlese tekster av etablerte forfattere, og gå gjennom emner som etablering, perspektiv, dialog, struktur / oppbygging m.m. Det blir gitt spontane skriveoppgaver underveis som knyttes opp mot disse emnene.

Trude Marstein (f. 1973) debuterte i 1998 med prosasamlingen Sterk sult, plutselig kvalme som hun fikk Tarjei Vesaas` debutantpris for. Senere har hun utgitt romaner, essays og en barnebok, og hun har mottatt flere priser for sitt forfatterskap, blant annet Kritikerprisen i 2006 for romanen Gjøre godt.  Trude Marstein fikk i fjor strålende kritikker for Så mye hadde jeg, en roman om den aldri hvilende lengselen etter et liv rikt på tilhørighet, lidenskap og mening – men også om følelsen av at alt glipper. I sine bøker lykkes hun i å avsløre spriket mellom den nærhet, omsorg og kjærlighet vi ønsker skal være mellom mennesker – og alle de trivielle og gale følelsene som ligger under overflaten når folk møtes.

På grunn av smittevern-hensyn er det bare plass til 7 deltagere på kurs-rommene på Sentralen. Det er også veldig fint å ha få deltagere på et intensivt helge-kurs.


For å bli tatt opp på dette kurset må man sende inn fire sider tekst innen
15. oktober. Ikke lenge etter den datoen får dere vite hvorvidt dere kan bli med. jorunn@tekstuniverset.no 

Kurset går over to dager: 28.-29. november

Link til Facebook-event HER!


Få også med deg