Seks Solier! //VårFEST 2020

Seks Solier! //VårFEST 2020

19.00 Marmorsalen

Tilbake til program

VoxLAB ønsker hjertelig velkommen til feiring av stemmen som instrument på årets festival VoxLAB VårFEST 2020 - 25.-28.08.2020!

Festivalen åpner med seks vokalister/komponister som opptrer solo på Sentralen. De har stått fritt til å velge hvilket vokalverk de vil fremføre, og hvordan de vil akkompagnere seg selv. Under denne konserten vil man kunne få oppleve verk som spenner over akustisk og elektronisk musikk. Komponistene henter inspirasjon fra forskjellige sangtradsjoner, og strekker samtidig grensene på uventede måter. Kom og opplev noen av Oslos mest spennende vokalister/komponister!

"Kitchen and intercostal rack" - Tejaswinee Kelkar
"Brighter" - Trina Coleman
"Beharie" - Christian Beharie
"Soundscapes" - Elin Rosseland
"Melodi" - Bendik Sells
"Imaginary Folklore" - Evelina Petrova

Mer info: https://www.voxlab.no/varfest2020

*VoxLAB følger nøye med på smitterestriksjoner i form av publikumsbegrensning og andre tiltak. I tillegg tilbyr vi alle i publikum en maske ved inngangen.

Obs! Salen er delt inn i 2 seksjoner av hensyn til smittevern; enkelt-seter og par-seter. Dersom du velger par-seter til deg og ditt følge, fordrer det at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon som utelukker krav om 1 meter avstand mellom dere.

Kjøp billett

Få også med deg