Saturday Classics  //  Jul med Oslo Kammerkor

Saturday Classics // Jul med Oslo Kammerkor

18.00 Forstanderskapssalen

Tilbake til program

Oslo Kammerkor synger julen inn med en varm og tradisjonsrik konsert her på Sentralen. På programmet står gode gamle klassikere som: Have Yourself a Merry Little Christmas, Mitt hjerte alltid vanker, Jul jul strålenade jul og Det lyser i stille grender. Gullbaren serverer en egen julemeny for anledningen til både liten og stor.

Dirigent: Reza Aghamir.

Oslo Kammerkor ble stiftet av Grete Pedersen i 1984, og har siden blitt et av landets ledende kammerkor. Koret består av en blanding av musikkstudenter, musikere og amatørsangere med stødig korbakgrunn. Sangerene har i hovedsak bakgrunn i klassisk musikk. Det er likevel den nyskapende utforskingen av den norske vokalmusikktradisjonen som i første rekke har gjort koret kjent, og har sørget for Oslo Kammerkors posisjon i norsk musikkliv.

Oslo Kammerkor har stor internasjonal aktivitet og blir stadig invitert for å synge over hele verden. Sommeren 2015 sang koret for første gang i Carnegie Hall i New York. Koret har også deltatt på det prestisjetunge verdenssymposiet for kor i Japan i 2005 og i Sør-Korea i 2014, der de høstet gode kritikker og stor respons fra publikum. Våren 2017 reiste Oslo Kammerkor til USA, invitert til å synge en konsert i Carnegie Hall i New York.

Foto: Vidar Herre.

NB!! Billetter kjøpes hos Ticketmaster: HER


Få også med deg