Samarbeid i miljøbevegelsen

Samarbeid i miljøbevegelsen

16.30 Vinterhagen

Tilbake til program

Januar 2018 blir en spennende måned. Food Studio lanserer tredje utgave av magasinet Hauste, og Passion for Ocean etableres endelig som egen forening. Det må feires!

Fredag 26. januar inviteres derfor folk og fe til en hyggelig panelprat i Vinterhagen på Sentralen, hvor vi tar opp temaet nettverk og fellesskap i miljøbevegelsen. Hvor helhetlig klarer vi å samarbeide fremover for å nå vårt felles mål om en sunn og frisk planet? 

Er det kræsj mellom CO2-telling og biodiversitet, og hvordan kan vi snakke om både landbasert matproduksjon og hav samtidig? Vi ser på hvordan vi kan gå vekk fra "tuementaliteten", og heller løfte hverandre opp og frem; finne “vinn vinn”-situasjoner fremfor å hakke på hverandre og konkurrere om ressurser. 

Det blir prat om aktiviteter som inspirerer, holdningsbyggende handling og hvordan vi kan jobbe på kryss og tvers av fagfelt og interesseområder for å få med oss de store massene. 

Etter panelpraten blir det mingling og litt lett underholdning, så ser vi hvor kvelden fører oss videre utover. Arrangementet er gratis og åpent for alle


Program: 

10:30 Fridykketur for de som vil, utgang SALT Art. Se eget arr Prøve fridykking?

16:30 Dørene åpner

17:30 Intro, velkommen og lansering av Hauste og P4O

17:45: Panelprat om kollektivtankegang i miljøbevegelsen

Fasilitator Linnea Svensson, paneldeltagere: TBA

20:00 Mingling og lett underholdning

22:00 Vi ser an stemningen og drar frem blinkesko og dansegulv om det er interesse for det


OBS! Endringer i programmet kan forekomme

Få også med deg