Rasmus på Loffen - Live fra Sentralen

Rasmus på Loffen - Live fra Sentralen

11.00 Digital forestilling: fra Gymsalen

Tilbake til program

Miniøya og Sentralen UNG inviterer til en digital forestilling av Rasmus på Loffen i anledning Sveriges nasjonaldag den. 6. juni! Sveriges nasjonalskatt, Astrid Lindgren, har skrevet den folkekjære fortellingen om Rasmus på Loffen, og denne forestillingen med Anders Sanzén strømmes rett hjem til din stue.

Rasmus er en liten gutt som bor på et barnehjem for foreldreløse barn. En dag bestemmer han seg for å rømme! Han treffer Paradis-Oskar, og sammen begir de seg ut på loffen på spennende og morsomme eventyr. Rasmus på loffen er en teaterforestilling full av karakterskuespill, akrobatikk, bevegelse, miming, sang, musikk, glede, galskap, vemod, spenning og lidenskap!

Dette var et drømmeprosjekt for skuespiller Anders Sanzén, som allerede i 1997 fikk idéen om å lage en enmannsforestilling av fortellingen. Han har selv produsert og regissert teaterstykket - og spiller alle de 18 rollene på scenen! Med seg har han Bo Platzack som musiker. Forestillingen har siden premieren i 2010 blitt spilt 700 ganger og for over 67 000 publikummere i både Norge og Sverige.

Hvis du vil støtte kunstnerne bak denne forestillingen setter vi stor pris på donasjoner. VIPPS: 902 92 409 Om du är svensk och vill stödja konstnärerna bakom denna föreställningen så är vi väldigt tacksamma för donationer. SWISH: 070 573 50 67

Anders Sanzén er utdannet ved École Internationale de Théâtre Jacques Lecoq i Paris. Han har jobbet 25 år som skuespiller innenfor både teater, film og TV. 
 

Se forestillingen digitalt her

Få også med deg