Radar Booking presenterer: Cockroach Clan

Radar Booking presenterer: Cockroach Clan

20.30 Marmorsalen

Tilbake til program

Radar Booking presenterer: Cockroach Clan

Innslipp: 20:30
Konsertstart: 21:00

Cockroach Clan er et av Norges lengst eksisterende punkrock-band. De hadde sitt utspring på 90-tallets sjølrådige Lillehammer-scene, et miljø hvor storbyenes sjangerkontroll aldri fikk bryte gjennom barrikadene. De ga ut tre skiver på Progress Records, var med på en haug av samleskiver, i tillegg til å bidra på de gromme hyllestskivene til Jokke, Backstreet Girls og Knutsen & Ludvigsen. Siden den gang har bandet forblitt en salig smørje av vittige melodier, street-punk med en twist, ståltupp med humor, snaue øyeblikk av jungle pop pælma i ei kjøttkvern, og tidvis et grettent trappetroll fanga i Eschers «Relativity». Bedre illustrert: Hør på låtene og bli dritglad og kjempesinna på en gang! En forbausende herlig blanding av primitive naturdrifter Cockroach Clan smitter alle med når de spiller live. 

I fjor ga de ut sin første fulle plate på 22 år. Dette blir RÅTT!


Obs! Salen er delt inn i 3 seksjoner av hensyn til smittevern; enkelt-seter, par-seter og tre-seter. Dersom du velger par/tre-seter til deg og ditt følge, fordrer det at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon som utelukker krav om 1 meter avstand mellom dere.

Makskapasitet for denne konserten er 200. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjonen lagres i inntil 10 dager etter avholdt arrangement. Din informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing. 

Dørene åpner en halvtime før konsertstart.

18års aldersgrense, send mail til post@sentralen.no for spørsmål om vergeordningen!

Velkommen til konsert i Sentralen 13. januar!

Kjøp billett

Få også med deg