Øya Klubbdagen // The Switch // Insomniac Bears // Wizrd

Øya Klubbdagen // The Switch // Insomniac Bears // Wizrd

19.00 Hvelvet

Tilbake til program

Sentralen er med på åpningsfesten til Øyafestivalen 2019 og har eget program i Hvelvet på klubbdagen tirsdag 06. August. Dypt i sparebankens gamle bankhvelv og skattekammer byr vi på en gull-lineup bestående av The Switch, Insomniac Bears og WIZRD som garantert vil gi deg en pangstart på festivalen. Det blir også DJ i Gullbaren. Kom tidlig!


• THE SWITCH 

Med «Album» fra 2016 ga The Switch ut en av de beste gitarpop-platene i Norge noensinne, og hentet hjem både Osloprisen for beste musikalske utgivelse og Spellemannprisen i kategorien Indie. Den nye låta «Eyes Up» er første singel ute fra deres neste album som slippes i september 2019. Norges fineste poporkester er tilbake i manesjen med luftig popintelligens på høyeste nivå.


• INSOMNIAC BEARS 

Insomniac Bears jobber seg stødig frem mot et uttrykk som er fritt, dynamisk og suggerende. Her fusjoneres tydlige signaturer og gruppa består av vokalistene i Team Me og Rumble in Rhodos sammen med Magnus Moriarty, Marius Ergo og Axel Skalstad. Dette nye kollektivet er alltid på jakt etter å utforske nye idéer og ærgjerrige arrangementer som kombinerer fire hovedvokaler, violin, bass, synth, gitar og elleville trommer. Se opp for en eksplosiv mix av retro og futuristiske lyder som skaper unik atmosfære over upbeat psych-pop låter. Insomniac Bears slapp nylig sitt andre minialbum ”Daydream Hibernation” via plateselskapet Fysisk format. Ikke gå glipp av denne!


• WIZRD

Wizrd er et nytt norskt band bestående av musikere med erfaring innen alt ifra støyimpro til hard rock og indiepop. Progressiv indierock kaller Wizrd selv sin egen musikk, og det er kanskje det som oppstår når ELP møter White Denim i episenteret av en heseblesende improvisasjon. Vær forsiktig, en Wizrd-konsert kan være sterke saker! DETTE er besteningen: Karl Bjorå - gitar og vokal // Hallvard Gaardløs - bass og vokal Vegard Bjerkan - tangenter // Axel Skalstad - trommer og vokal


• TIDER:

kl.19:00: Doors

kl.20.00: WIZRD

kl.21.00: The Switch

kl.22.00: Insomniac Bears

Få også med deg