Oslo Press - Redd Barna Ungdom

Oslo Press - Redd Barna Ungdom

20.30 Digitalt / Hvelvet

Tilbake til program

Alle barn har rett til å bli hørt! Likevel er det mange unge som ikke slipper til i samfunnsdebatten. Det vil vi i Oslo Press - Redd Barna Ungdom gjøre noe med. Derfor inviterer vi til en digital konsert, hvor vi vil løfte fram unge stemmer. Slam-poeten Sofie Frost, punk-bandet Hudkreft og pop-musikeren Kaja Gunnufsen vil opptre for oss den 23. april fra Hvelvet i Sentralen. Arrangementet er gratis og åpent for alle fra 13 til 19 år.

Program:

Åpningstale v/ nestleder Mattis Gravingen
Slam-poesi v/ Sofie Frost
Hudkreft
Kaja Gunnufsen
Avsluttende ord v/ nestleder Mattis Gravingen

Kaja Gunnufsen har i løpet av de siste årene etablert seg som en av landets mest interessante og talentfulle låtskrivere. Hennes kritikerroste sanger har blitt beskrevet av anmeldere som «så intenst personlige, nådeløst ærlige og ikke minst utspekulert innsmigrende at det er en fryd.» Sangene gir små gløtt inn i livet til en ung kvinne på terskelen til voksenlivet, i et slags limbo fylt med tvil og usikkerhet, fraværende selvtillit, retningsløs søken, uklare behov og et ønske om å bli hørt, for ikke å si sett.

Hudkreft er et politisk engasjert band fra Oslo du bør ha merket deg allerede. De fire ungdommene spiller dønn ærlig pønk som tar opp en rekke samfunnsaktuelle temaer, og har bare blitt større de siste årene. Fra singler i 2017, til EP plater i 2021, mulighetene fremover blir enorme, og vi gleder oss!

Sofie Frost er skuespiller, slampoet og konferansier. Hun er regjerende Norgesmester i slampoesi og har blitt nominert til Plan International sin pris JENTEPRISEN og var finalist til å vinne Sex og Samfunn sin Skamløspris for sine dikt og for teaterstykket hun skrev, ”Ikke Lenger Stille”. Sofie har skrevet og opptrådt for blant annet Kreftforeningen, Nrk, Pride, Det Norske Teatret og var konferansier på Kvinnedagsmarkeringen i Oslo 2017.


Anbefalt målgruppe: 13-19 år

Arrangementet vil foregå digitalt, og er gratis og åpent for alle. 

Kjøp billett

Få også med deg