Okergult - Utsolgt!

Okergult - Utsolgt!

18.30 Hvelvet

Tilbake til program

Bodgeir har alltid drømt om å male huset okergult. Endelig går kjæresten Arnulf med på planene. Arnulf står i stigen og maler mens Bodgeir står på bakken og maler vinduskarmene. Etter en stund går de tom for maling og Bodgeir går inn i boden for å hente mer. Når han kommer ut igjen ligger Arnulf død på plenen.


OKERGULT er historien om Bodgeir. Om hvordan man skal fortsette alene i et liv som alltid var ment for to. I Bodgeirs rare, nye verden fortelles også en historie om kjærlighet- både de små kjærtegnene og de store ordene man aldri trengte å si.


Forestillingen er skrevet og produsert av skuespiller Karl Holte Aarø. Den har tidligere vært spilt blant annet under På Kanten- Den Norske Filosofifestivalen.


Høsten 2019 skal forestillingen ut på turné, samt spilles under Musikal-i-teten på Sentralen i Oslo 15. november. Dette er Nordens største musikkteaterfestival og arrangeres på Sentralen 13.-16. november. Tema for festivalen i år er humor; Hva er humor? Hvordan har humor utviklet seg gjennom tidene? Hvor går humorens grenser? Hva ler du av?


Varighet: 40 min.

Få også med deg