NY BOK: Byoriginaler i Oslo

NY BOK: Byoriginaler i Oslo

19.00 Vinterhagen

Tilbake til program

Velkommen til presentasjon av den nye boka ”Byoriginaler og personligheter i Oslo”. Boka presenterer 25 av hovedstadens fargerike personligheter som har gjort byen til det den er!

Hvem husker ikke advokat Hermansens spontane turnoppvisning på T-banen eller fakiren El Jucans sang og show. Mange minnes også Sving Deg, Luse-Frantz og Homansbyens Dronning fra 40- og 50-tallets Oslo. 

Boka gir deg historien bak kallenavnene og ansiktene og under boklanseringen forteller forfatteren om flere av de som er med i boka og vi får høre om arbeidet med prosjektet. Det blir også vist bilder og filmsnutter av byoriginalene som omtales.

Boka er en revidert nyutgivelse av tilsvarende bok fra 2008. «Nye» byoriginaler i denne utgaven er blant annet Montgomery, Ole-Bjørn fra Nordstrand, Kyter’n fra Vålerenga og Blomster-Ole. Boka omtaler også Ole Kopreitan, Pål Jensen, Renald Antoinette og Lars Poverud som gjorde livet på Karl Johans gate litt muntrere.

Boka er skrevet av Even Saugstad som har gitt den ut på sitt eget lille forlag, Frie Fuglers Forlag.


Bokpresentasjonen begynner kl. 19.00. men kom gjerne allerede kl. 18.00 for en bokprat og en matbit. Det blir mulig å få kjøpt den nye boka til gunstig lanseringspris.

Få også med deg