Musikkforleggerprisen 2021

Musikkforleggerprisen 2021

19.00 Marmorsalen

Tilbake til program

Musikkforleggerprisen deles ut for syvende gang i 2021 i Marmorsalen på Sentralen, Oslo, onsdag 16. juni! Prisen hedrer musikkforlag og deres opphavere som er medlem i TONO, ved å se på deres arbeid og resultater i året som har gått. I løpet av kvelden deles ni priser ut innenfor både populærmusikk og klassisk/samtidsmusikk. Musikkforleggerprisen presenteres av Musikkforleggerne - forening for norske musikkforlag, og er sponset av NKF - Norsk Komponistforening og NOPA - Norsk forening for komponister og tekstforfattere.

Konferansier: Ingrid Bjørnov
Opptredener med Sondre Lerche, Fredrick Schjelderup, Darling West, Julie Kleive & Joachim Kwetzinsky og KAMARA.

Ved kjøp av billett får du:
- Velkomstdrink
- En deilig vegetarisk tre-retters meny laget av bærekraftige og økologiske råvarer
- Underholdning

Velkommen til Musikkforleggerprisen 2021!

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 19:00
Dørene åpner : 18:00
20 års aldersgrense
Ledsager full pris.
Unummererte plasser

NB! Ved eventuelle begrensninger på publikumsantall pga. smitteverksrestriksjoner, vil vi prioritere billetter og deltagelse for de nominerte og deres forlagsrepresentanter.

Les mer om arrangementet på arrangørens nettside og Facebook.

Mer informasjon: Viktig informasjonKjøper du billett til flere må du vite hvem som benytter billettene og samtykke til at din kontaktinformasjon kan videreformidles i tilfelle det blir behov for en eventuell smittesporing. Ved å kjøpe billetter samtykker du til at kontaktinformasjonen din lagres i inntil 10 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke viderebringes med unntak av en eventuell smittesporing.

Kjøp billett

Få også med deg