Teater Vildenvei: Magiske Historier

Teater Vildenvei: Magiske Historier

12.30 Hvelvet

Tilbake til program

Teater Vildenvei har satt opp 35 forestillingar på 23 år, av disse har 3 vært rettet mot barn. 

Dette blir vår fjerde barneteateroppsetningen. Takket være barnas umiddelbærhet og deres levende reaksjoner er det en stor glede å spille for denne publikums gruppen. 

Eventyr fra Europa, Afrika og Amerika er satt sammen av den engelske dramatikeren Renata Allen.

Forestillingen bringer oss til mange forskjellige steder på jorden. Vi er i Afrika, Amerika, England, i himmelen, hos troll og djevler, slanger, på sirkus, i palasser og mange andre steder. De tre eventyrene danner en sammenhengende teaterforestilling med et felles tema - kampen mellom det gode og det onde, det samme temaet fortalt på tre forskjellige måter, alt avhengig av hvor eventyret stammer fra. 

Jack klatrer i bønnestegelen, slangene smyger seg frem på marka, mens klovnene søker lykken på mangfoldig vis. Søkende er vi alle sammen og vår søken løser vi på ulike måter. Det finnes ingen begrensninger for våre fantasier og våre tanker. Det finnes heller ingen grense for hva vi kan oppnå. Grensene er til for å kunne utfordres og brytes. Troll, djevelskap og egoisme kan bekjempes gjennom søken av det gode – kjærlighet og empati. Forestillingen kan være med på å styrke alle de gode sidene som enhver av oss har i seg.

Forestillingen varer ca.1,5 time inkludert pause, og passer best for barn mellom 5 – 10 år. 

Billetter kjøpes i døren.Få også med deg