Luke Elliot med band

Luke Elliot med band

14.00 Marmorsalen

Tilbake til program

Singer - songwriter Luke Elliot leverer knallsterke låter som perler på en snor og har siden debutalbumet gjort seg kjent som en fengslende live artist med jordnær og stilfull musikk. Den melankolske piano-rockeren blir ofte sammenlignet med store navn som Jerry Lee Lewis, Nick Cave, Tom Waits, PJ Harvey og Bob Dylan – og det med rette. 

Debutalbumet Dressed for the Occasion tok oss med storm, det etterlengtede andrealbumet The Big Wind har fått stående ovasjoner fra hele verden. «En umiddelbar klassiker» (6/6 i Dagbladet) og Album of the Month i franske Rolling Stone Magazine. På albumet har han latt seg fascinere av Irlands beryktede katastrofale vindstorm i 1839, som har blitt foreviget i poesi og prosa under tittelen "The Night Of The Big Wind". Stormer kan også oppstå i privatlivet, og i skriveprosessen befant Luke Elliot seg i en malstrøm av hendelser både på personlig og profesjonelt plan.

På Sentralen har han med seg et sammensatt band, og han skal spille låter fra sitt nye album, i tillegg til en rekke av sine tidligere hits.

Dørene åpner 13:30. 

Kjøp billett

Få også med deg