Luftbarnet

Luftbarnet

11.00 Gymsalen

Tilbake til program

LUFTBARNET av Lise Andrea Grimelund-Kjelsen

«Kraften av å være så lite som et pust og så mye som en storm» leser hun fra papirfuglen sin. De kaller henne Luftbarnet. Hun er kanskje ti år og hun bor sammen med pappaen sin som hver dag prøver ut livet med nye håpløse påfunn. Hvis man verken er normal eller unormal, hva er man da? De kaller henne for Luftbarnet og desto mer luft blir hun. Når faren får et brev fra Sosial og likhetsdepartementet henter han hjelp av en journalist, en trener, en lege og en fotograf til å forme Luftbarnets identitet.

Luftbarnet er en familieforestilling som handler om å stole på sitt egenverd og tørre å stå i sin egen identitetsskaping. Luftbarnet er ikke som alle andre, men vi er alle som Luftbarnet. Urpremiere på Sentralen i september 2020. Anbefales for alle barn i alderen 8-13 år eller for deg som en gang har vært i den alderen selv og ikke minst til alle foreldre der ute. Kom som du er eller som noen andre.

Forestillingen varer i ca. 1 time. Etter forestillingen er det mulighet til å lære å brette origamifigurer. 

Vær oppmerksom på hvilken dato og tidspunkt du velger i kjøpsprosessen.    

Medvirkende: Kjetil Stavenes, Margit Sundstøl, Rebecca Holm, Simen Pettersen, Ragnhild Gravem, Ida Sofie Straume, Irene Bjørnevik, Mathilde Hübert Ullum, Lise Andrea Grimelund-Kjelsen, Eva Rosemarijn og Deepa Veronica Andersen (Stryk design). Produsert av Teater Leikhus.
Forestillingen er støttet av Kulturrådet, Oslo Kommune, Sentralen og Oslo Teatersenter.

Kjøp billett

Få også med deg