Flyttet! Laibach

Flyttet! Laibach

19.00 Marmorsalen

Tilbake til program

Siden det er stor usikkerhet i forhold til om det er mulig å gjennomføre konserter som normalt i september så har Laibach bestemt seg for å utsette sin Europa turne. Konserten med Laibach som skulle funnet sted på Sentralen 30. september blir derfor flyttet til 16. februar 2022.

Billetter kjøpt til konserten i 30.09.2021 er gyldige til den nye datoen.

Vi håper at alle får anledning til å benytte seg av allerede kjøpte billetter. Hvis du likevel ikke har mulighet til å delta på ny dato kan billettene refunderes innen 18.05.2021. For refusjon så må dere fylle ut dette skjemaet:

https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054


«Love is Still Alive» er en sang som ble skrevet til si-fi komedien «Iron Sky – The Coming Race». Filmen, og sangen, presenterer en apokalyptisk visjon om jordens undergang. Bare en liten gruppe mennesker har overlevd og de cruiser nå rundt i universet på vei til Mars, hvor de vil opprette en koloni.

I begynnelsen av 2021 så vil Laibach endelig gi ut soundtracket til denne filmen. «Love is Still Alive» vil også bli gitt ut som en EP, med hele syv forskjellige versjoner av sangen. Laibach kommer til å fremføre noen av disse veldig forskjellige versjonene live.

Laibach kommer også med en til utgivelse i begynnelsen av 2021. Albumet «Wir sind das Volk», som ble laget til musikalene med samme navn, bygger på tekstene til den tyske poeten Heiner Müller. Musikalen hadde en suksessfull premiere på HAU Theatre i Berlin i februar 2020. Men de rakk kun å gjennomføre 3 forestillinger før pandemien satte en stopp for alt av konserter.


Laibach kommer til å fremføre ett utvalg av sanger fra musikalen på konserten på Sentralen. Vi kan også forvente flere overraskelser og historiske hits fra deres 40 års repertoar.


Arrangementstidspunkt/konsertstart : 20:00
Dørene åpner : 19:00
Adkomst : Stortinget t-bane stasjon. Trikk i Dronningensgate.
Aldersgrense: 18 år
Ledsager: gratis uten billett

Radar booking på Facebook
Artistens nettside
Lytt til musikken i Spotify.

Kjøp billett

Få også med deg