Koronerulling & Miniøya: Helene Bøksle

Koronerulling & Miniøya: Helene Bøksle

11.00 facebook.com/koronerulling

Tilbake til program

Sentralen, Koronerulling og Miniøya presenterer denne flotte barnekonserten med Helene Bøksle, til inntekt for Redd Barna!

I en tid hvor mye er annerledes og forandret, med stengte skoler og barnehager, har de små mange spørsmål og tanker. De har gjerne ekstra behov for nærhet, og ikke minst ro når kvelden kommer. Sangen om kvelden har gjennom alle tider vært som en gyllen tråd som forbinder oss, og som skaper slektskap og historie med de som har vært her før oss.

Aldri før har sangen og musikken vært mer viktig, kanskje spesielt for de minste. Vi har alle våre skatter, og jeg ønsker nå å dele mine kjæreste toner. Dette er sanger som jeg har hatt med meg siden jeg var liten, og som jeg gitt videre til mine barn. Gjennom barneboken og platen «God natt, min skatt» har disse vakre tonene blitt en del av kveldsstunden i tusenvis av hjem. I dag ønsker jeg, i samarbeid med Miniøya, og ta med barna inn i min lille verden med sang og eventyr. Med meg på konserten har jeg med mine kjære og dyktige musikere; Sindre Hotvedt og Jonas Kilmork Vemøy. Jeg har valgt å gi denne konserten til Redd Barna, og støtte deres fantastiske arbeid overfor barn i en utrygg og sårbar situasjon. Denne krisen vi nå opplever gjør at mange barn er ekstra utsatte når faste rammer som skole, barnehager og fritidstilbud er stengt. Redd Barna gjør et svært viktig arbeid for at alle barn skal kunne oppleve en trygg og god barndom, og dette arbeidet er noe jeg støtter helhjertet opp om. 

Inntektene fra konserten går uavkortet til Redd Barna.

Konserten kan du oppleve på Koronerullings kanaler på Facebook eller YouTube.

Se konserten her!

Få også med deg