Koronerulling:  Eva Weel Skram

Koronerulling: Eva Weel Skram

21.00 facebook.com/koronerulling

Tilbake til program

Eva Weel Skram har truffet en nerve hos det norske folk, og har de siste årene virkelig etablert seg som en av landets aller mest folkekjære artister. 


Nylig slapp hun sin versjon av Halvdan Sivertsens Tom snart ti, spilt inn med KORK i Oslo Spektrum på Sivertsens store jubileumskonsert.

Tom snart ti er en sang som hadler om en gutt som ikke har det lett hjemme, en tematikk som dessverre er svært aktuell i disse dager. Derfor har Eva besluttet at inntektene fra denne konserten skal går til Stine Sofies stiftelse til arbeid med barn.

Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i ”Hver gang vi møtes”, har det gått slag i slag for Sogndalsjenta, og høydepunktene fra de siste årene er mange.

Finne Heim, hennes første plate med norske tekster, fikk strålende mottagelse, strømmet til gull, og hadde utallige singler listet på norsk radio. Evas konserter er, som musikken hennes, smakfullt innpakket i vakre og harmoniske lydbilder, laget av hennes faste musikalske samarbeidspartner og ektemann, Thomas Stenersen. Sammen har de spilt utsolgte konserter på mange av landets store scener som Operaen og Sentrum Scene i Oslo, Grieghallen i Bergen, Olavshallen i Trondheim. Dette, kombinert med utallige festivalspillinger over hele landet har skapt et trofast og bredt publikum, som vender tilbake for å se Skram og bandet hennes gang på gang.

Konserten kan du oppleve på Koronerullings kanaler på Facebook eller YouTube.
Se konserten her!

Få også med deg