Avlyst! Kontaktlek 3-6 år

Avlyst! Kontaktlek 3-6 år

12.00 P1

Tilbake til program

Kontaktlek er dessverre avlyst som følge av de forlengede tiltakene i Oslo som ble annonsert 26. november. Billettkjøpere har fått epost med informasjon om refundering. 


Kontaktlek 1-3 år og 3-6 år, høsten 2020

Dato: 13. desember 
Kontaktlek 3-6 år:
 kl 12:00 
Kontaktlek 1-3 år: kl 14:00

Vær oppmerksom på hvilken dato og tid du velger i kjøpsprosessen.   

Kontaktlek er en fysisk utforskning / lek mellom den voksne og barnet. Vi beveger oss til musikk og ønsker å inspirere til nye måter å leke sammen på. Øvelsene baserer seg på dans og er med på å trene barnets koordinasjon, balanse og styrke. Leken stimulerer barnets kreativitet og glede ved fysisk aktivitet sammen med den voksne. Her er det lov å finne sitt indre barn igjen!

Kontaktlek er en videreføring av Babydans for litt eldre barn (1-3 år og 3-6 år). Kontaktlek er delt i to aldersgrupper og opplegget tilpasses alderen til barna. Gruppen 1-3 år passer i utgangspunktet best for barn opp til 3 år og gruppe 3-6 år passer best for dem som er over 3 år. Ønsker man å komme sammen med søsken, så velger foreldrene den gruppen de mener passer best for sine barn. Det krever ingen forkunnskaper, men ha klær som det er lett å bevege seg i.


Timen varer i ca 45 min.

Pris: En voksen og et barn kr 150,-

HUSK at det er begrenset antall plasser. Vi anbefaler å bestille billetter på forhånd.

Med forbehold om endringer. Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Sentralen UNG og ledes av Heidi Jessen og Beata K. Iden.

Kjøp billett

Få også med deg