Klassisk sommer: Musikalske fantasier

Klassisk sommer: Musikalske fantasier

12.00 Marmorsalen

Tilbake til program

Bysommer?

Får du besøk utenbys fra eller skal du selv reise til Oslo og er på utkikk etter sol, musikk og byens (kanskje) beste servering?

Ingen grunn til å lete lenger. Det Norske Kammerorkester, i samarbeid med Sentralen, holder sommeråpent i hele juli og ønsker velkommen til flotte musikalske opplevelser.  

På scenen står noen av landets fremste musikere, og hver uke presenterer vi nytt program som vil overraske og underholde hele familien.

Velkommen til en hyggelig sommerdag på Sentralen! ________________________________________________

Dagens program: Musikalske fantasier

Musikk skaper bilder og fantasier, men der noen hører skogens ro hører andre byens larm. Musikken selv er slik at av og til taler den til fantasien vår, andre ganger er den mer intellektuell. I dette programmet har musikerne hentet frem musikk som tydelig gir oss assosiasjoner til fantasien. Så er det opp til deg å lage dine egne historier.

Med: Sara Chen, Catharina Chen, Ole Kristian Haagenrud

________________________________________________

Helaften på Sentralen? I sommer tilbyr vi guidede turer i Kvadraturen for både voksne og barn! En bydel mange glemmer, men som inneholder mange spennende og morsomme historier! Et fint supplement til konsertopplevelsen i Marmorsalen, eller for seg selv. Mer informasjon på sentralen.no.

Kjøp billett

Få også med deg