Klassisk sommer: Musikalske bestiser

Klassisk sommer: Musikalske bestiser

12.00 Marmorsalen

Tilbake til program

Bysommer?

Får du besøk utenbys fra eller skal du selv reise til Oslo og er på utkikk etter sol, musikk og byens (kanskje) beste servering?

Ingen grunn til å lete lenger. Det Norske Kammerorkester, i samarbeid med Sentralen, holder sommeråpent i hele juli og ønsker velkommen til flotte musikalske opplevelser.  

På scenen står noen av landets fremste musikere, og hver uke presenterer vi nytt program som vil overraske og underholde hele familien.

Velkommen til en hyggelig sommerdag på Sentralen! ________________________________________________

Dagens program: Musikalske bestiser

Hvorfor henger alltid fiolinen og klaveret med hverandre? Hva er det med den lille brune flisa med de tynne strengene som alltid skal ha med seg den svartkledde og hammersterke bodybuilderen. Ja, det får du kanskje svar på her. Uansett byr de begge på det beste av seg selv og ikke minst hvorfor de musikalsk kler hverandre så godt.  

Med: Camilla Kjøll, Christian Ihle Hadland

________________________________________________

Helaften på Sentralen? I sommer tilbyr vi guidede turer i Kvadraturen for både voksne og barn! En bydel mange glemmer, men som inneholder mange spennende og morsomme historier! Et fint supplement til konsertopplevelsen i Marmorsalen, eller for seg selv. Mer informasjon på sentralen.no.

Kjøp billett

Få også med deg