Klassisk sommer: «Du holder deg godt Beethoven!»

Klassisk sommer: «Du holder deg godt Beethoven!»

12.00 Marmorsalen

Tilbake til program

Bysommer?

Får du besøk utenbys fra eller skal du selv reise til Oslo og er på utkikk etter sol, musikk og byens (kanskje) beste servering?

Ingen grunn til å lete lenger. Det Norske Kammerorkester, i samarbeid med Sentralen, holder sommeråpent i hele juli og ønsker velkommen til flotte musikalske opplevelser.  

På scenen står noen av landets fremste musikere, og hver uke presenterer vi nytt program som vil overraske og underholde hele familien.

Velkommen til en hyggelig sommerdag på Sentralen! ________________________________________________

Dagens program: «Du holder deg godt Beethoven!»

«.. jeg sa: du holder deg godt, Beethoven!! …» Han hører ikke for han er døv. I tillegg har han ligget i graven i 193 år. Men han holder seg godt. Musikkens hans står fjellstøtt når vi i år feirer hans 250-års bursdag. Vi gir deg i tillegg til musikken et «kræsjkurs» inn i Beethovens liv og følelser.

Med: Johanne Haugland, Per Kristian Skalstad, Marthe Husum og Inga Byrkjeland

________________________________________________

Helaften på Sentralen? I sommer tilbyr vi guidede turer i Kvadraturen for både voksne og barn! En bydel mange glemmer, men som inneholder mange spennende og morsomme historier! Et fint supplement til konsertopplevelsen i Marmorsalen, eller for seg selv. Mer informasjon på sentralen.no.

Kjøp billett

Få også med deg