Avlyst/Utsatt! Julekonsert med Oslo Hit Ensemble

Avlyst/Utsatt! Julekonsert med Oslo Hit Ensemble

20.30 Marmorsalen

Tilbake til program

Denne konserten er dessverre avlyst grunnet nye restriksjoner for arrangementer 6. november. Har du kjøpt billett til denne konserten, vil du få epost og automatisk refusjon. 


Rist av siste høstrest og gå inn i desember sammen med oss! Oslo Hit Ensemble inviterer til julekonsert på Sentralen 30. november 2020. Vi lover et bredt repertoar av deilige julelåter, både nye og gamle, og god førjulsstemning fra start til slutt.

Oslo Hit Ensemble synger et variert julerepertoar innenfor popsjangeren. Låtene er hentet fra ulike artister og tiår og uttrykket varierer fra klangfulle og vare ballader til upbeat showlåter. Noen av sangene ligger tett opp til originalen, mens andre har koret satt sitt eget preg på. Koret har siden det ble startet gjort både egne prosjekter og samarbeid med flere norske artister. Denne kvelden står de på scenen på egenhånd, med et fantastisk band i ryggen. Alle arrangementer er av Mari Tesdal Hinze og Lars Andreas Aspesæter.

Oslo Hit Ensemble består av 24 sangere mellom 20 og 35 år. Gruppa ble startet i 2013 og har på kort tid markert seg som et av Norges mest spennende formidlere av pop. Musikalsk leder er Mari Tesdal Hinze, og under hennes dyktige ledelse når koret stadig nye høyder. 

Aldersgrense: 18 år 
Vi har vergeskjema! Kontakt oss på post@sentralen.no og få det tilsendt.

Dørene åpner en halvtime før konsertstart.

Velkommen til julekonsert!

______________________________________________________________

Obs! Salen er delt inn i 2 seksjoner av hensyn til smittevern; enkelt-seter og par-seter. Dersom du velger par-seter til deg og ditt følge, fordrer det at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon som utelukker krav om 1 meter avstand mellom dere.

Kjøp billett

Få også med deg