Flyttet! Julegleder - En familiekonsert med Maj Britt Andersen

Flyttet! Julegleder - En familiekonsert med Maj Britt Andersen

14.00 Marmorsalen

Tilbake til program

Julegleder - En familiekonsert med Maj Britt Andersen er flyttet til 13.12.2020 kl. 14:00. Dersom du alt har billett(er), er din(e) billett(er) er gyldig søndag 13. desember, dersom du ikke har mulighet til å benytte deg av billetten din, send mail til post@sentralen.no med ordrenummer for refusjon. 


Det er med stor glede vi kan ønske dere hjertelig velkommen til en julekonsert med hele Norges Maj Britt Andersen for hele familien. 

For første gang i sin karriere gjør hun en helt egen julekonsert, kun fire unike steder i landet.

"Det blir nok en annerledes jul for de fleste av oss i år og kanskje trenger vi noen ekstra varme "Julegleder" for å komme i Julestemning.

Jeg har derfor laget en julekonsert for store og små med kjente og kjære julesanger. Jeg har også med noen sanger fra juleplata mi "Væla omkring", som jeg har mottatt Spellemann-pris for.

Det har vært inspirerende å tenke tilbake på hvordan min barndoms jul var på Toten på 60-tallet.

Hva var det som fikk meg i julestemning det året jeg var 4 år i romjul´n?

Det og mange andre svar på hvilke julegleder jeg husker aller best vil jeg dele med deg på julekonserten min i år.

Håper vi ses, klem Maj Britt." 


Linker til video finner du her!
Følg facebook-eventet her!


Makskapasitet for denne konserten er 200. Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjonen lagres i inntil 10 dager etter avholdt arrangement. Din informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing. 

Obs! Salen er delt inn i 3 seksjoner av hensyn til smittevern; enkelt-seter, par-seter og tre-seter. Dersom du velger par/tre-seter til deg og ditt følge, fordrer det at dere er fra samme husstand eller har en nær relasjon som utelukker krav om 1 meter avstand mellom dere.  

Foto: Frode Hansen

Velkommen til en trygg konsert på Sentralen for hele familien!

Kjøp billett

Få også med deg