Jazzbarna inntar Sentralen

Jazzbarna inntar Sentralen

15.00 Forstanderskapssalen

Tilbake til program

Søndag 20. september er det sesongpremiere for Improbasens konsertserie på Sentralen. Denne høsten skal vi eksperimentere skikkelig, ved å sette sammen band på tvers av tidligere konstellasjoner.

20. september får vi høre en gjeng som har vært med på vanvittig mange prosjekter, men ikke så mye sammen. Lina Mosli Sæther (altsax), Melina Bjørndal (piano), og Una Stenbråten Harildstad (trommer), har alle spilt konserter i Italia. De har alle vært på turné i Japan fra nord til sør, og de har deltatt på prosjekter i en rekke andre land. Men altså ikke så mye sammen. Denne gangen blir det med andre ord nye innfallsvinkler både for publikum og utøvere.

Som om ikke dette var nok, foregår konserten denne gangen i selveste Forstanderskapsalen på Sentralen. Så her er det håp om å få plass til alle på tross av smittevernreglene. Billetter legges ut om få dager, og lenke kommer her.

Improbasen har spesialisert seg på å presentere unge jazztalenter på svært høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz. Denne gangen får bandet boltre seg på et av Sentralens flotte Steinway-flygel, så her vil de tre unge talentene gå skikkelig i dybden, og presentere kompleks jazz på internasjonalt nivå. 

Konsertene på Sentralen fortsetter utover høsten, med nye grupper hver måned. 

Improbasen er støttet av Norsk kulturråd, Sparebankstiftelsen, Norsk Jazzforum, og Oslo kommune.

Kjøp billett

Få også med deg