Jazzbarna inntar Sentralen

Jazzbarna inntar Sentralen

15.00 Produksjonsrom 1

Tilbake til program

Søndag 19. januar er Improbasen tilbake med årets første konsert i serien Jazzbarna inntar Sentralen. Improbasen har spesialisert seg på å presentere de yngste jazztalene, og dette har etterhvert gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz.

Denne søndagen får vi høre en gruppe som i ulike sammensetninger har vært med på en rekke prosjekter, med Sigurd Frøseth (altsax), Lina Vindenes (vibrafon), Guro Frøseth (bass) og Maria Rosenlund (trommer). Spesielt invitert gjest denne gangen er pianisten Sofie Zhang Larsen, som er del av et miljø vi samarbeider tett med i Esbjerg på Syd-Jylland.
I dagene fram mot konserten vil barna jobbe sammen med den prisbelønte italienske bassisten Federica Michisanti, som vil være med å utforme repertoaret. Serien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz.

Konsertserien fortsetter med nye grupper hver måned utover vårsemesteret. Improbasen er støttet av Norsk kulturråd, Sparebankstiftelsen og Oslo kommune.

Billettpris: 50/20. Billetter selges i døra.  

Se FB-event!

Få også med deg