Jazz in Khartoum feat. Agbalagba Daada

Jazz in Khartoum feat. Agbalagba Daada

19.00 Gymsalen - Sentralen

Tilbake til program

Jazz in Khartoum feat. Agbalagba Daada er en del av Oslo Jazzfestivals program for Sentralen 18.08.

Det selges både enkeltbilletter til hver konsert og dagspass for alle konsertene på Sentralen denne dagen.

Pris dagspass (inkl. 5 konserter): 540kr

Pris enkeltbillett (per konsert): 260kr

Enkeltbillett kjøpes på denne siden. Dagspass kjøpes via denne lenken.

Fullstendig program for kvelden: Arild Andersen (solo), Laura Misch, 1816 med Ola Kvernberg, Erlend Skomsvoll og Jazz in Khartoum feat. Agbalagba Daada.

Jazz in Khartoum feat. Agbalagba Daada

I løpet av de siste årene har det dukket opp flere og flere jazzarrangementer i Oslo. Å si at det koker i byens jazzliv for tiden er ikke å overdrive. En av nykommerne som har markert seg i løpet av det siste året er konseptet Jazz in Khartoum. Dette er en fast tirsdagsjam på utestedet Khartoum der improvisasjon og spontanitet står i fokus.

I år har vi invitert Jazz in Khartoum til å ta turen til Gymsalen på Sentralen under Oslo Jazzfestival og utfordret dem til ta denne jammen med selveste Agbalagba Daada.

"Agbalagba Daada" er et uttrykk hentet fra yorubaene i Nigeria og som betyr gammel, vis person. Bak dette navnet finner vi duoen Terje Isungset og Per Jørgensen. Denne duoen selvtitulerte album feirer tilfeldigvis 10 år i år, noe som gjør dette til en ypperlig anledning til å få oppleve dette materialet på nytt.

I og med at dette er Jazz in Khartoum vil dette ikke bli en vanlig konsertkveld. Først går Agbalagba Daada alene på scenen og spiller en konsert. Etter dette starter Jazz in Khartoum-jammen der en rekke flotte jazzmusikere vil delta i jammen med Isungset og Jørgensen.

Det er med andre ord duket for en jazza helaften i Gymsalen på Sentralen!

Få også med deg