Only Connect: Ingvild Holm

Only Connect: Ingvild Holm

19.30 Sentralen

Tilbake til program

ONLY CONNECT FESTIVAL OF SOUND 2018 

Ingvild Holm 

Ingvild Holm er scene- og performancekunstner, kjent fra bl.a. kunstnerkollektivet Baktruppen. Hun har bakgrunn fra konseptuell kunst og jobber ofte steds- og situasjonsrelatert, og på Only Connect presenterer hun en ny solo laget spesielt for festivalen og Sentralen.

Ingvild Holms arbeider omfatter teaterforestillinger, billedkunst, aksjonisme, lyd og tekstproduksjon. Aktuell tematikk og store ting som arkitektur, rom, scenografi og materialer krympes og presenteres i mindre spektakulære formater, i en form for objekt- eller skulpturteater, og med bakgrunn i kritiske og folkelige komedie- og fortellertradisjoner.

Holm er stipendiat på Akademi for scenekunst i Nasjonalt program for kunstnerisk utviklingsarbeid. Hun var senest aktuell med lydskulpturene Kua og fela (2017) i Skiptvetutstillingen på Galleri F 15 (Jeløya), og med forestillingen Plast-iiik! (2017) vist på revy- og cabaret teatret Chat Noir (Oslo), Teaterfestivalen Meteor (Bergen), og på Klimafestivalen (Oslo). Hun har medvirket i en rekke nasjonale og internasjonale samarbeid, og var medlem av kunstnerkollektivet Baktruppen fra 1987 – 2011.


Performancen er en del av Only Connect Festival of Sound 2018

Siden 2005 har nyMusikk arrangert en årlig festival for samtidsmusikk, eksperimentell musikk og lydkunst. Festivalen har tidligere gått under navnene Happy Days Sound Festival og Grønland Kammermusikkfestival. I 2012 fikk festivalen navnet Only Connect Festival Of Sound.

Only Connect har som mål å lage nye forbindelser mellom musikalske felt, kunstformer, musikere og komponister.

Festivalprogrammet kan du se på nettsidene til nyMusikk

Billetter og festivalpass kan kjøpes på Ticketmaster

Få også med deg