Hipstakokkens Steak House

Hipstakokkens Steak House

16.00 Sentralen Restaurant

Tilbake til program

Lava Oslos ankermann Anders Braathen aka Hipstakokken kommer til Sentralen Restaurant for å by på retter inspirert av menyen på Peter Luger steak house.

Sammen med Christina Hjeltnes Grønning har han partert og modnet en norsk melkeku fra Grøndalen gård, og har plukket de beste biffene som selges etter vekt og stykningsdeler. I Sentralens ånd lager han en meny som passer for deling for venner og familie. 

På anlegget spilles det amerikanske klassikere, og servitørene byr på drikke som passer til godt kjøtt både på boks, glass og flaske.

Bestill bord her.

Forrett: 

• Rekecocktail 165,- 

• Tomatsalat 130,-

• Cesar salat 130,-

• Oksetartar 130,-


Hovedrett:

• Utvalg av biffer selges på vekt 65 kr pr hg 

• String potatoes 85,-

• Kremet spinat.  75,-

• Løkringer 95,- 

• Oversized bakt potet 95,-


Kjøttet serveres med saus inkludert, siderettert bestilles som tilvalg

•Choron saus 

•Steak sauce 


Dessert:

• Hot fudge sundae 125,-


På drikkekartet serverer vi denne kvelden klassisk amerikansk øl, gode rødviner og noen klassiske etter maten drinker. 

Det blir osgå norges premiere på den nye vinen til Azienda Agricola Frank Cornelissen, Susucaru Rosso, som vil serveres i magnumflasker denne kvelden. 


Bord kan forhåndbestilles på Dinnerbooking.

Få også med deg