Avlyst! hei kalas - Releasekonsert

Avlyst! hei kalas - Releasekonsert

13.00 Forstanderskapssalen

Tilbake til program

“Alle syng om hest og hund og katt / Om søte små kvalpa, pakka inn i vatt / Men ingen syng om kloakkdyra / Kloakkdyr er bra / Stygge dyr hipp hurra” hei kalas! - 'Stygge dyr' 

hei kalas er en gruppe som undrer seg over de store og små tingene vi alle tenker på og opplever i hverdagen. Gjennom tekstene formidler trioen helt dagligdagse situasjoner på en måte som både barn og voksne kjenner seg igjen i. Sangene er kanskje myntet på de yngste, men hei kalas mener at barn og voksne er opptatt av det samme, bare i litt forskjellig skala. Gjennom fine og rare små historier formidler gruppen det som engasjerer dem mest; undringen/forbauselsen over at alt er som det er. 

I gruppen finner vi tre erfarne musikere: Heidi Marie Vestrheim, Annikken Theodorsen og Roy Ole Førland. Trioen kan dessuten avsløre at de for releasekonserten skal lage skikkelig fest og har utvidet besetningen til seks stykker. 

hei kalas ble startet av kollegene Heidi Marie Vestrheim og Annikken Theodorsen i NRK Super i 2010. Etter hvert ble Roy Ole Førland med, og slik ble hei kalas komplett. Siden 2014 har de laget enormt mye musikk, turnert i regi av Kulturtanken, samt spilt på festivaler rundt om i Norge. 

Plata er produsert av Bjarne Stensli med god hjelp og en del rare innspill fra Jarle Bernhoft, som også spiller på plata.


Forestillingen spilles i Forstanderskapssalen på Sentralen og passer til barn i alderen 2-10 år og familier. Det koster det samme for voksen, som for barn.

Obs! Begrenset antall billetter tilgjengelig!  

VELKOMMEN!

Kjøp billett

Få også med deg