​​HAVLYD – Lag havets musikk!​

​​HAVLYD – Lag havets musikk!​

11.30 Hvelvet

Tilbake til program

HAVLYD – Lag havets musikk!

Dato: 6.-10. og 13.-17. juli  
Tid: 
Kl 11:30-15:30

Komponèr musikk med Skapia i sommer!

Hvordan klinger havets musikk? Er den ferdig for alltid eller kan alle være med på å lage den? Hva om du fikk være med å lage den musikken sammen med mange andre? Havlyd gir barn i alle aldre mulighet til å utfolde seg kreativt. Kom innom Hvelvet på Sentralen, så får du prøve!

Havlyd er en interaktiv installasjon som barna selv er med å skape. Utgangspunktet er et rom dekorert som havets bunn, der en profesjonell komponist har laget havets grunnlyd. Men verket begynner først å leve når besøkende barn lager sine egne lyder på instrumentene som er tilstede. Alle lydene blir lagt til verket med en gang de spilles inn, og kan letes frem i én av de tyve høyttalerne som er gjemt i havskogen.

Med både lyd og egne tegninger – av fisker, havdyr og andre ting som finnes i havet – er man med å lage et dynamisk og spennende kunstverk, av og for barn, som endrer seg gjennom sommeren.

Havlyd er åpen mandag til fredag fra kl 11:30-15:30 i uke 28 og 29.

Arrangementet er gratis. 

Målgruppe: 3-12 år, men morsomt også for yngre og eldre barn.

Les mer om Havlyd HER

Stiftelsen Skapia er opptatt av barn og unges skaperkraft og kreativitet i samhandling med andre. De driver blant annet et komponeringsprosjekt på barne- og ungdomsskoler og deler hvert år ut Veslefrikkprisen og Årets U-trykk til en gruppe barn og ungdom som har komponert. Vinnerverkene blir spilt sammen med Kringkastingsorkesteret.

Få også med deg