Guds utsendte - en fotballfabel

Guds utsendte - en fotballfabel

18.00 Gymsalen

Tilbake til program

ENDELIG I OSLO! 

Det målet var ikke et mål! Kompisene Cliff og Degsy blir sønderknust da det de mener er en «meget tvilsom» dommeravgjørelse fører til at favorittlaget deres rykker ned. De tar hevn, i rettferdighetens navn, og bortfører dommeren. Løsepengene? Kampen må annulleres og spilles om igjen.

Etter hvert som denne halvgale planen begynner å gå dårlig, oppdager de snart at dommeren de har kidnappet er mer irriterende av banen enn på den.Og at det å bli en helt kanskje ikke starter med kidnapping. 

Guds utsendte - en fotballfabel (Gods Official - a football fable) av Robert Farquhar handler om å elske fotball så mye at man er villig til å gjøre ALT for laget sitt. Og ha en kompis som blir med. Om et mål som ikke er et mål, som ikke bør være et mål, som aldri burde vært et mål. Om det åttifjerde minuttet, da det hele skjedde. Eller ikke skjedde.

Men mest av alt handler det om lidenskap. For fotball, for vennskap, for damer. 

En skarp og vittig historie om to helt vanlige fyrer som tar lidenskapen sin inn i grenseland. For hvor langt er det egentlig greit å gå for laget sitt?

Vil den korttenkte duoen få seieren de håper på, eller har de scoret et spektakulært selvmål? 

Kjærlighet, lidenskap og vennskap får rødt kort i et morsomt blikk på alt som kunne vært, både på og utenfor fotballbanen. 


Av: Robert Farquhar 

Regi: Kenneth Dypvik-Simonsen

Med: Simon Solhoff, Sondre Larsen, Per Magnus Barlaug

Komponist: Amund Ulvestad

Plakat: Simon Standal Pavelich


Produksjonen støttet av Nordland Fylkeskommune og Fond For Utøvende Kunstnere og i samarbeid med Vinterlysfestivalen 2017/Nordland Teater.

Søndag 18 februar kl. 20.00 

Mandag 19. februar kl. 18.00


NB! Bare Teater spiller både Gagaringata og Guds utsendte - en fotballfabel samme kveld - så sett av hele kvelden og se begge til rabattert pris!

Billetter kan forhåndskjøpes på Tikkio.

Få også med deg