GLOBAL NIGHTS:  OMBELINE CHARDES & GATHA // DJ LaMISSY.

GLOBAL NIGHTS: OMBELINE CHARDES & GATHA // DJ LaMISSY.

20.00 Forstanderskapssalen

Tilbake til program

OMBELINE CAHRDES & GATHA 
Global Nights inviterer til konsert med Ombeline og Gatha. Ombeline, selv fra Paris, men bosatt i Oslo og Gatha, fra Bordeaux, men bosatt i Paris, møter her for første gang et felles publikum. To franske musikere som spiller strykeinstrumenter, komponerer sin egen musikk og som har forskjellig kunstnerisk uttrykk. De har fått et oppdrag av oss: Å lage ny musikk sammen på instinkt!  De fremfører både eget materiale solo og presenterer sitt musikalske samarbeid, akustisk og elektronisk.

OMBELINE CHARDES
Ombeline Chardes er en fiolonist og komponist fra Frankrike, som for lengst har etablert seg i toppsjiktet blant utøvere innen den globale musikkscenen i Norge. Hun har studert komposisjon, arrangering av klassisk musikk og jazz og fiolin på konservatoriet i Paris. Ombeline eksperimenterer med ulike musikksjangre og har en unik evne til å fange publikum i sin helt særegne musikalske verden av nydelige melodier og intrikate, vakre harmonier. Hun har skrevet musikk for blant annet film og ensembler og leverte et bestillingsverk på oppdrag fra Global Oslo Music i 2018.

GATHA
Helt siden hun gikk på Konservatoriet, har Gatha laget dansbar elektropop, en blanding av sensuelle rytmer og toner som danner rammen rundt hennes ekspressive cellospill med melankolske gjenklang. Som ung utøver tok hennes musikksmak flere retninger, inspiret av blant andre Michael Jackson, Destiny’s Child, Est. Hun medvirket på The Atlas Moutains’ to første album, hun har varmet opp for Julien Doré, Asaf Avidan og Yodelice, og hun har komponert musikk til reklame for Yves Saint Laurent, Vogue, Chanel. Hun jobber nå med sitt første album, der hun tar til orde for samfunnsaktuelle temaer generelt og kvinnens situasjon spesielt. Vi får en sniklytting, før utgivelsen av musikken.

På scenen: Ombeline (fiolin, vokal), Gatha (cello, vokal), Billy (elektronikk, loops).

DJ LaMISSY
Konserten med Ombeline og Gatha lørdag kveld følges av club med DJ LaMissy, en av de mest populære i Kizomba-miljøet i Oslo. Hun har de siste tre årene spilt på festivaler, arrangementer og konserter hvor hun holder dansegulvet i kok med zouk-baserte rytmer som kizomba, zouk, ghetto zouk, cabolove, m.m. Hun har en forkjærlighet for afrikanskbasert musikk og rytmer, og hun kommer i løpet av kvelden til å ta dere med på en musikalsk reise gjennom det afrikanske kontinentet og i diasporaen.

NB! FRI ENTRÉ!

Få også med deg