Frivillighetens dag

Frivillighetens dag

11.30 Marmorsalen

Tilbake til program

Velkommen til Frivillighetens dag!

FNs internasjonale dag for frivillighet er dagen vi samler alle deler av frivillig sektor. Vi ser frem til en spennende dag med foredrag, debatt, ny innsikt, gode møter og feiring av frivillig innsats.

Nytt i år er at vi slår sammen Topplederkonferansen og Frivillighetens dag til et heldagsarrangement. Dette fyller vi med fag, fest og tid til å snakke sammen. Det blir foredrag og debatt i Marmorsalen og ulike fagsesjoner i parallelle økter.  
 
Tema for dagen er «En frivillighet for alle»
Vi skal se på samfunnstrender, hva endrer seg og hva må frivillig sektor forberede seg på? Hva skal være frivillig sektors samfunnsrolle og hvordan opprettholder vi den høye tilliten i befolkningen? Vi vil diskutere barrierer for deltakelse, sosiale forskjeller og utenforskap. Har vi nødvendig vilje og evne til å utvikle våre organisasjoner og lykkes med sterk lokal forankring fremover?
 
Plan for dagen:
Kl 11.30 – 12.30 Innslipp og lunsj  
Kl 12.30 – 15.00 Frivillighetskonferanse
Kl 15.00 – 15.30 Pause med lett servering
Kl 15.30 – 17.00 Frivillighetskonferanse
Kl 17.00 – 18.00 Innslipp, middag og mingling  
Kl 18.00 – 19.15 Prisutdeling og avslutning  
 
Vi inviterer alle ansatte og tillitsvalgte i frivillige organisasjoner, og vi håper at styreledere og generalsekretærer holder av denne dagen og blir med på vår felles feiring.  

Påmelding

Få også med deg