Flyttet! Utsolgt! Francesca

Flyttet! Utsolgt! Francesca

18.00 Gymsalen

Tilbake til program

Forestillingen er flyttet til 7. mai grunnet restriksjoner knyttet til Covid-19 i Oslo kommune. Billetter kjøpt til opprinnelig forestilling vil gjelde for den nye datoen og billettkjøpere får egen epost om dette. Hun synger bursdagssangen for seg selv. Det er midt på natta, og hun er helt alene. I dag blir hun 22 år. Akkurat like gammel som Francesca Woodman var da hun hoppet ut av en skyskraper i New York. Francesca Woodman var en grensesprengende ung fotograf som ble verdensberømt etter sin død. Selv er hun 5 ganger vinner av "månedens mest joviale ekstravakt" i bokhandelen der hun jobber. På telefonsvareren tikker det inn gratulasjoner, og fra radioen kommer merkelig emosjonelle værmeldinger. Det er kanskje best å masturbere litt til TV2 Nyhetskanalen.


Med galgenhumor og absurde skråblikk lar dramatiker Tonje Dreyer Sellevoll to versjoner av hovedpersonen, K1 og K2, diskutere liv og død, fødsel og forventninger, og hvorvidt det er best å gjøre som Francesca Woodman, og hoppe ut av et vindu, eller om livet faktisk har et innhold?

Manuset til «Francesca» ble utviklet gjennom UNG TEKST, Unge Viken Teaters utviklingsprogram for unge dramatikere, og har også mottatt forprosjektstøtte fra Kulturrådet.

Av: Tonje Dreyer Sellevoll
Regi: Ingrid Askvik
Med: Helene Skogland og Eline Øverby
Lyddesign: Felipe Noriega og Matias Askvik
Produsent: Unge Viken Teater

Anbefalt nedre aldersgrense: 16 årDette arrangementet har begrenset med plass! Sentralen tar smittevern på det høyeste alvor, og stiller med alle forholdsregler. Ved å kjøpe billett(er) samtykker du til at din kontaktinformasjon lagres i inntil 14 dager etter avholdt arrangement. Informasjonen vil ikke deles med unntak av en eventuell smittesporing.

Kjøp billett

Få også med deg