Avlyst! "Det var en gang det ble et nå" av Teater Joker

Avlyst! "Det var en gang det ble et nå" av Teater Joker

14.00 Gymsalen

Tilbake til program

Forestillingene er dessverre avlyst på grunn av koronarestriksjoner i Oslo kommune. Billetter blir refundert automatisk og kjøpere får egen epost med informasjon. Mine damer og herrer, gutter og jenter, troll og prinsesser! Bli med inn i eventyrenes magiske verden, med historier om heltemot, hjertelag, kløkt, underlige vesener, skumle skapninger, prinsesser, troll og folkekjære skatter. Tre utøvere, to kvinner og en mann, ruller ut et teppe og spiller ut eventyr fra Norge og verden. Med enkle grep skapes verdener ut av «ingenting».

En teaterforestilling med eventyr for barn. Passer for barn i alderen fra 4-12 år.

Det vi opplever nå, hvor hele verden stenger ned og livet settes på pause, gjør noe med hvordan vi tenker om og responderer på samfunnet rundt oss. Det nære får en større verdi, og vi går tilbake til det basale. For hva er det som virkelig har verdi?
Hva knytter mennesker sammen? Det gjør historier. Det har de alltid gjort og det vil de alltid gjøre. Og gjennom historier kan vi lære noe, om oss selv og hvordan det er å være et menneske i verden. Det er nettopp i denne tiden vi må fortelle hverandre historier, ikke minst til barna våre.
Eventyrene har overlevd det meste, og grunnen er ganske enkelt at de har noe å si, noe grunnleggende, om mot, hjertelag og samhold.

Teater Joker er et prisvinnende kompani som i snart 30 år skapt ny teaterdramatikk for barn og ungdom.

Regi: Irene Lecomte
Skuespillere: Guri Glans, Haakon Strøm, Kari Ramnefjell
Komponist: Geirmund Simonsen
Kostymer: Line Jeanette Antonsen

Velkommen!

Kjøp billett

Få også med deg